Welkom bij Poiesz & Co. Een familiebedrijf met onze vader en moeder aan het roer,  Ton & Marinka Poiesz. 

 

In 1984 werden ze verliefd op een historisch landhuis in Rockanje met een grote perceel met veel groen en fruitbomen (ca. 1.5 hectare) vlakbij strand en duinen.

Op dezelfde landerij gelegen een prachtig Koetshuis, voorheen een stal, met ernaast een koud water zwembad. 

Een aantal jaren later kwam er een aangrenzend perceel bij met daarop een originele bollenschuur, tegenwoordig 't Bollenhuys. Alles bij elkaar een prachtige landerij met veel privacy, moestuinen, kippen en boomgaarden.

 

Er werden reizen gemaakt en in Zuid Afrika werden ze verliefd op een prachtig ongerept natuurgebied (4250 hectare) aan de voet van de Compasberg, Diepkloof Private Nature Reserve. Een stiltegebied waar onze gasten en wij zelf graag naartoe gaan om helemaal te ontsnappen aan alle drukte van het dagelijks leven.

 

Zoals je inmiddels begrijpt zijn onze ouders dol op bijzondere plekjes, en daarbij mag een bijzondere stadse plek op het water niet ontbreken. Dat werd een historisch zeilschip in de Veerhaven in het hart van Rotterdam.

 

Al deze unieke plekken samen vormen een prachtig aanbod van accommodaties die we in de loop der jaren zijn gaan delen met gasten. Wij als dochters hebben onlangs besloten ze hierbij een handje te gaan helpen, en sindsdien is een familiebedrijf geboren; Poiesz & Co.

 

We hopen jullie snel te verwelkomen bij een van onze accommodaties.

 

Heel veel liefs,

Caroline & Jessica Poiesz